Stress!!!
Door: Shaula en Bas
Blijf op de hoogte en volg Shaula en Bas
04 November 2010 | ,
Hier een berichtje uit Santiago. We hebben al enorm veel beleefd, ondanks het feit dat we nog geen week op reis zijn.
Het begon allemaal op Schiphol toen bleek dat onze vlucht naar Madrid twee uur vertraagd was...., het zou dus heel krap worden om de aansluiting op Madrid richting Santiago te halen aangezien daar een overstaptijd van (jawel) twee uur was ingepland. Wij dus hevig gestresst in het vliegtuig richting Madrid...., zouden we het halen? Om 23.50 uur landden we op Madrid en de stewardess zei ons dat wij op zich de vlucht nog konden halen, maar dan wel zonder bagage. We besloten de gok toch maar te wagen, mede gezien het feit dat we al snel vanaf Santiago zouden doorvliegen naar Paaseiland. Na buiten adem bij de gate aangekomen te zijn zagen we dat de passagiers nog aan het boarden waren voor de vlucht richting Santiago. Een zucht van verlichting nam bezit over ons, maar toen wij wilden boarden bleek dat we van de vlucht waren geschrapt omdat de overstaptijd te kort was volgens de luchtvaartmaatschappij. Enorm balen dus, want wat nu? Uiteindelijk is het gelukt om dezelfde nacht nog via Uruguay op weg te gaan richting Chili.
Na aankomst in Santiago hebben we heerlijk gegeten in Zuid-Europese sferen (25 graden!!). Vervolgens vroeg gaan slapen, want de volgende dag stond de vlucht naar Paaseiland gepland......
Groetjes, Shaula en Bas